Dewulf+in+volle+breedte+op+Agritechnica
Nieuws
© Dewulf

Dewulf in volle breedte op Agritechnica

Dewulf zal zeven machines laten zien op Agritechnica. Die gaan van grondbewerking en poten naar rooien en inschuren. De klembandrooier voor wortelen zal niet op de stand ontbreken.

In de stand van Dewulf staat onder andere de SC 300-frees voor pootgoedvoorbereiding. De machines is eenvoudig te combineren me een aardappelpootmachine. Met haar grote rotordiameter van 650 millimeter freest de SC 300 dieper dan een standaard grondfrees en wordt er voldoende losse grond vrijgemaakt voor een optimale rugopbouw.

De MS 4000 is een getrokken 4-rijige snarenbedpootmachine en de grootste telg in de Structural-familie. Deze pootmachine combineert aflegnauwkeurigheid, aardappelvriendelijkheid met een hoge rijsnelheid. De MS 4000 heeft een bunkerinhoud van 4 ton.

Dewulf toont op Agritechnica ook de variant van haar Torro met rijdend lossen bunker en een hydraulisch aangedreven zeefband 1, waarmee de zeefbandsnelheid 100 procent variabel wordt geregeld. In dit segment is dat bijzonder. De getrokken 2-rijige zeefbandrooier gaat vriendelijk om met de aardappelen.

De Kwatro, een zelfrijdende 4-rijige zeefbandrooier, zal op de beurs zijn uitgerust met het nieuw verbeterde loofrolsysteem en de recent gelanceerde 2-delige bunker met zevende afvoerelevator. Ideaal voor rechtstreeks afland laden, aldus Dewulf.

Klembandrooier

De GBC is erg populair bij worteltelers. Deze compacte getrokken 1-rijige klembandrooier met bunker is erg wendbaar, zelfs op de kleinste percelen. Dankzij een bunker van 6 kuub is de rooier in elk logistiek proces in te zetten.

De MH 241, een stortbunker met een inhoud van 20 kuub, zal op de beurs zijn geconfigureerd met een presentatieband, een reinigingsunit met zeven metalen spiraalrollen en een opklapbare Smart-Pin. De presentatieband zorgt steeds voor een gelijkmatige spreiding van het product.

De MB 111 is ideaal voor wie met hoge capaciteit kisten wil vullen met een minimum aan vorkheftruckbewegingen. Met deze kistenvuller kan een stapel van drie lege kisten tegelijk worden aangevoerd. De kisten worden automatisch, in de machine, afgestapeld en doorgevoerd naar de vuleenheid.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 8°
  50 %
 • Dinsdag
  15° / 8°
  50 %
 • Woensdag
  15° / 7°
  50 %
Meer weer