Machinefabrikant+Duwulf+heeft+twee+eigen+frezen
Nieuws
© Eigen Foto

Machinefabrikant Duwulf heeft twee eigen frezen

Dewulf heeft twee eigen frezen in het programma. De SC 300 is voor aanbouw voor of achter een trekker. De SC Compact is in te zetten in combinatie met de CP 42 bekerpootmachine.

Met zijn 650 millimeter grote rotordiameter heeft de SC-reeks volgens Dewulf een grotere rotordiameter dan de meeste andere frezen in dezelfde categorie. Dat maakt het mogelijk om dieper te frezen voor een betere teeltbedvoorbereiding en toch een compacte machine te behouden. De SC-frees kan motorvermogens op de aandrijflijn aan tot 250 pk.

De SC Compact is een frees die de Belgische machinefabrikant specifiek heeft ontwikkeld voor gebruik in combinatie met een CP 42 bekerpootmachine (vier maal 75 centimeter). Deze frees is na de SC 300 het tweede model in de nieuwe SC-reeks van Dewulf. Net zoals de SC 300 heeft de SC Compact een 650 millimeter grote rotordiameter. Dewulf bouwt de frezen in de fabriek van Miedema in Winsum, Friesland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  21° / 7°
  10 %
 • Vrijdag
  22° / 6°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 8°
  10 %
Meer weer