Dewulf lanceert 3,60 meter brede frees SC 360

Machinefabrikant Dewulf kondigt de SC 360-frees aan. Deze 3,60 meter brede machine kan voor of achter de trekker worden gemonteerd.

Dewulf+lanceert+3%2C60+meter+brede+frees+SC+360
© Dewulf

Naast de eerder gelanceerde SC 300 en SC Compact gaat het ondertussen om het derde type in de SC-reeks frezen. De SC 360-frees is betrouwbaar, onderhoudsarm en duurzaam.

De SC 360 werd ontwikkeld voor telers die planten op vier keer 90 centimeter en een perfecte pootbedvoorbereiding wensen. De frees past op ieder model trekker en is voor- of achteraan de trekker te monteren. Bij montage vooraan is de frees eenvoudig te combineren met een aardappelpootmachine voor een efficiënt pootproces.


Dieper frezen

Met de grote rotordiameter van 650 millimeter freest de SC-reeks van Dewulf dieper dan de meeste andere frezen in dezelfde categorie. Zo wordt er steeds voldoende losse grond vrijgemaakt voor een optimale rugopbouw en de best mogelijke groeicondities.

De SC 360 is voorzien van niet minder dan 132 geharde haken om ieder type grond aan te kunnen. De frees is beschikbaar met diverse opties, zoals bijvoorbeeld woelpoten of verkruimelrol.

De SC 360 is vanaf nu te verkrijgen via het dealernetwerk van Dewulf.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer