Premium compacte veldspuiten van John Deere

John Deere heeft twee nieuwe getrokken veldspuiten in de middenklasse ontwikkeld: de R700i-serie. De premiumkenmerken van de modellen R732i en R740i omvatten precisie- en intelligente technologie.

Premium+compacte+veldspuiten+van+John+Deere
© John Deere

Deze twee nieuwe veldspuiten zijn onder andere uit te rusten met een regelsysteem voor de afzonderlijke spuitdoppen. Met deze elektronische oplossing kan de klant tot wel 5 procent van de kosten van gewasbeschermingsproducten besparen.

De R732i en R740i zijn verkrijgbaar met een tankinhoud van respectievelijk 3.200 en 4.000 liter en spuitbomen van 18 tot 30 meter, met premiumkenmerken zoals het beproefde PowrSpray-oplossingssysteem met twee circuits. Dat vermindert de vultijd, verbetert de sproeiapplicatie en vergroot de nauwkeurigheid.


Spuitnauwkeurigheid

Het PowrSpray-systeem heeft twee hydraulisch aangedreven pompen op afzonderlijke circuits. De zelfaanzuigende vulpomp vult de oplossingstank met een snelheid tot 600 liter per minuut binnen zeven minuten. De spuitpomp met een vermogen van 750 liter per minuut levert een grote output en grote spuitnauwkeurigheid.

De drukregelaar voor spuiten is in dit systeem weggelaten. In plaats daarvan reageert de directe hoeveelheidsregeling op veranderingen in de spuitsnelheid of beoogde applicatiesnelheid door het pomptoerental aan te passen. De snelle reactietijd is mogelijk dankzij een load-sensing hydropompaandrijving.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer