Trekkers+vormen+%27rijdende%27+trekker+in+Hengelo
Nieuws
© ANP

Trekkers vormen 'rijdende' trekker in Hengelo

Zo'n vierhonderd trekkers vormden vrijdagavond een afbeelding van een enorme trekker op een grasveld naast de vestiging van Bauhaus in Hengelo. De deelnemende boeren willen op deze manier een publieksvriendelijke actie houden om de zichtbaarheid van de agrarische sector te vergroten.

De verlichte trekkers vormden de tekst 'Twente =' gevolgd door een trekker met draaiende wielen. Er was een begeleidend programma opgesteld met onder meer de sprekers Jeroen van Maanen van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) en voorzitter Linda Janssen van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV).De Veiligheidsregio en gemeente hebben bij RTV Oost verklaard verrast te zijn door de massale actie.Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 16°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
 • Dinsdag
  23° / 15°
  70 %
Meer weer