Horsch introduceert 6 meter brede gedragen zaaimachine

Horsch brengt met de Taro HD een 6 meter brede gedragen zaaimachine op de markt. De wendbaarheid van de machine komt volgens de Duitse fabrikant vooral tot zijn recht op kleine (misvormde) percelen.

Horsch+introduceert+6+meter+brede+gedragen+zaaimachine
© Horsch

De Taro HD is uitgerust met een bandenpakker en PowerDisc-kouters. De bandenpakker egaliseert en zorgt voor dezelfde omstandigheden voor elke kouter. De PowerDisc-zaaischijf met dubbele schijfkouters heeft een optimale diepteregeling.

Met de zaaimachine zijn rijafstanden mogelijk van 12,5, 15 en 25 centimeter. Voor een betere gewichtsverdeling heeft Horsch de zaadtank verhuisd naar de voorkant van de trekker. De fabrikant heeft twee soorten fronttanks, een van 1.600 liter en een van 2.200 liter. Tijdens transport is de machine in twee delen op te klappen



De Taro-serie wordt vanaf de herfst uitgebreid met de Taro SL. Deze zaaimachine heeft een RollFlex-pakker, in plaats van een bandenpakker. De machine kenmerkt zich door het geringe gewicht van circa 3.000 kilo met een werkbreedte van 6 meter en de grote variatie in rijafstand: 12,5, 15, 25 en 30 centimeter.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer