Transportbedrijven+bundelen+krachten+voor+uien
Nieuws
© Wiegmink

Transportbedrijven bundelen krachten voor uien

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Daarmee blijven beide voorzien in de groeiende behoefte aan capaciteit en flexibiliteit van grote klanten van Wiegmink als Waterman Onions.

Transportbedrijf Wiegmink uit Kraggenburg vervoert agrarische producten, nationaal en internationaal. Het bedrijf heeft vijftien medewerkers en beschikt over een wagenpark van zo'n veertig trailers. Om grote klanten goed te kunnen blijven bedienen, is Wiegmink een samenwerking aangegaan met AB Texel Group.

De samenwerking krijgt concreet vorm in het ontzorgen van Waterman Onions voor wat betreft de aan- en afvoer van uien. AB Texel Group gaat het transport verzorgen met ondersteuning van Wiegmink. Voor andere klanten gaan Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group samenwerken in het transport van agrarische producten in kisten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 12°
  10 %
 • Zaterdag
  20° / 14°
  50 %
 • Zondag
  20° / 17°
  50 %
Meer weer