Rhino onder de loep bij GD

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) en de faculteit Diergeneeskunde willen de paardenziekte rhinopneumonie beter in beeld krijgen. Ze zijn vooral nieuwsgierig naar de kennis en werkwijze van (paarden)dierenartsen.

Rhino+onder+de+loep+bij+GD
© Twan Wiermans

De instellingen gaan onderzoeken of er een beroepsmatig standpunt kan worden geformuleerd. Het gaat dan vooral om de preventie en behandeling van rhinopneumonie (EHV-1 en EH-4). Ook moet er een plan komen voor de communicatie over de paardenziekte.

Hierbij is de input van (paarden)dierenartsen hard nodig. Daarom publiceren GD en de faculteit Diergeneeskunde een enquête op de site van de GD. De vragenlijst die circa vijftien minuten duurt, gaat in op de ervaringen van dierenartsen rondom paarden met rhinopneumonie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  21° / 17°
  80 %
 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
Meer weer