Opnieuw+stabiele+zuivelnoteringen
Nieuws
© Archief

Opnieuw stabiele zuivelnoteringen

De zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week opnieuw een stabiel beeld zien. De boterprijs trekt iets aan, de noteringen voor de melkpoeders blijven nagenoeg gelijk.

De notering voor verse boter in 25 kilo cartons trekt met 4 euro aan tot 261 euro per 100 kilo. De prijs voor vollemelkpoeder blijft deze week steken op 255 euro, die van magermelkpoeder op 190 euro. Voor magerverstuivingsmelkpoeder voor veevoederdoeleinden wordt deze week 2 euro meer betaald. De notering staat nu op 180 euro per 100 kilo.

De notering van weipoeder komt op 71 euro, een euro meer dan vorige week. De internationale zuivelmarkt beweegt momenteel weinig. Dat komt omdat een groot deel van de wereld ramadan houdt. Wel loopt de export van mageremelkpoeder naar Azië en het Midden-Oosten redelijk door.Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / -1°
  10 %
Meer weer