Zuivelnoteringen+houden+stand
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen houden stand

De zuivelnoteringen van ZuivelNL houden deze week stand. De prijs van mageremelkpoeder stijgt met 2 euro naar 190 euro.

Alle andere noteringen zijn stabiel. De prijs van verse boter in cartons van 25 kilo blijft staan op 257 euro. De notering voor vollemelkpoeder staat net als vorige week op 255 euro. De notering van mageremelkpoeder voor veevoer blijft onveranderd op 178 euro en weipoeder houdt stand op 70 euro. De vermelde prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

Na een wekenlange daling kwam er vorige week voor het eerst weer stabiliteit in de zuivelnoteringen. Toen stegen vrijwel alle noteringen zelfs iets. Toch waarschuwen marktkenners dat er nog veel onzekerheden zijn die de zuivelprijzen negatief kunnen beïnvloeden op de middellange en lange termijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 4°
  30 %
 • Dinsdag
  16° / 3°
  30 %
 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
Meer weer