Beurs Plantarium afgelast, inzet op digitaal platform

De beurs Plantarium in Boskoop gaat dit jaar definitief niet door. De inzet is een digitaal platform voor de sierteeltsector.

Beurs+Plantarium+afgelast%2C+inzet+op+digitaal+platform
© Plantarium

De koers van het kabinet rondom het coronavirus, zoals op 21 april door premier Mark Rutte verwoord, laat geen ruimte voor de fysieke editie van 2020 van de beurs Plantarium. Grote evenementen zijn tot 1 september verboden en ook daarna is een beurs met corona-aanpassingen niet verantwoord en haalbaar.

Een internationale beurs als Plantarium is niet in een vorm met aangepaste protocollen te vangen die voor alle betrokkenen voldoende interessant is. De plannen voor de fysieke beurs schuiven door naar volgend jaar, als de ontwikkelingen rondom Covid-19 het weer in een haalbare vorm toelaten.

Digitale interactie

Handel bevorderen in sierteeltproducten is de belangrijkste missie van Plantarium. Om de sierteeltsector toch de helpende hand te bieden, wordt vooral ingezet op digitale interactie. Digitale communicatie is in de lockdownperiode wereldwijd de norm geworden. Het is dus logisch om in deze richting te acteren voor promotie en handelsbevordering van producten en bedrijven in de sierteeltsector.

Bovendien ligt het in lijn met de nieuwe koers van Plantarium om de jaarlijkse beurs uit te breiden met een digitaal platform. Plantarium zet digitaal, net als de beurs, in op inspiratie. Met het doel om ook hier als gids en verbinder op te treden voor de bezoekers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer