Nevedi%3A+teeltadvies+onder+voorwaarden+mogelijk
Nieuws
© Nufarm

Nevedi: teeltadvies onder voorwaarden mogelijk

Het is tijdens de coronacrisis voor adviseurs van mengvoerbedrijven volgens Nevedi mogelijk om klanten te ondersteunen met teeltadvies over de ruwvoerproductie.

Dat stelt de branchevereniging in haar protocol, waaraan het onderdeel teeltadvies is toegevoegd. Belangrijk daarbij is wel dat de adviseur strikte persoonlijke hygiënemaatregelen in acht neemt, alleen het land op gaat en let op de anderhalve meter afstand ten opzichte van anderen. Het advies moet vervolgens telefonisch of middels videobellen tot stand komen.

Nevedi stelt dat reguliere bezoeken van adviseurs zoveel mogelijk moet worden vermeden. Dat is alleen in noodgevallen mogelijk. Daarbij moet het bezoek zo kort mogelijk zijn en is het belangrijk dat er geen ziekteverschijnselen onder mensen op het bedrijf zijn.

Weer

 • Zaterdag
  19° / 15°
  50 %
 • Zondag
  20° / 13°
  50 %
 • Maandag
  19° / 11°
  20 %
Meer weer