Nijhof Wassink neemt Ecotrans over

Twee grote vervoerders van mengvoer gaan samen als één verder. Alle activiteiten, vestigingen en medewerkers van Ecotrans uit Vorden worden binnenkort onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep.

Nijhof+Wassink+neemt+Ecotrans+over
© Eigen Foto

'Nijhof-Wassink en Ecotrans zijn beide specialist in transport van veevoeders en additieven voor de veevoederindustrie. We werken in een concurrerende markt waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit van transport zeer belangrijk is', stelt Erik Schiphorst, CEO Nijhof-Wassink Groep.

Hij vervolgt: 'Nijhof-Wassink heeft een goede positie in deze markt. Met de overname van Ecotrans kunnen we de markt nog beter bedienen.Met ruim 200 nieuwe collega’s en een aanvulling van 110 vrachtwagencombinaties kunnen we nog meer flexibiliteit aan onze klanten leveren. Nijhof-Wassink is met 1.300 medewerkers in 5 thuislanden specialist in het vervoeren van bulkgoederen voor de chemische en veevoederindustrie.”

“Vanuit de divisie Feed Logistics bevoorraden we wekelijks 5.000 boerenbedrijven in heel Europa. Met de overname van Ecotrans verzorgen we naast het bulktransport nu ook distributie van zak- en stukgoed naar de eindklant. Met dit totaalconcept kunnen we onze klanten nog meer ontzorgen”, vult Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics bij Nijhof-Wassink aan.

Den Hollander treedt terug

'In deze nieuwe opzet worden wij onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep, onder de naam Ecotrans. De komende tijd zullen we vooral gebruiken om al onze mensen goed te informeren over de nieuwe situatie en gaan we ervoor zorgen dat iedereen zich snel in binnen Nijhof-Wassink thuis voelt. Ikzelf zal na de overdrachtsperiode uit het bedrijf stappen, maar voor de rest verandert er weinig. Het bedrijf en locaties blijven bestaan en ook de naam Ecotrans blijft op de vrachtwagencombinaties staan” geeft Roel den Hollander, Algemeen Directeur en eigenaar van Ecotrans aan.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer