Dutch+Pork+Expo+verplaatst+naar+januari+2021
Nieuws
© Tweeluik Fotografie

Dutch Pork Expo verplaatst naar januari 2021

De tweede editie van het vakevent Dutch Pork Expo in Venray wordt verplaatst vanwege het coronavirus. In plaats van op 21 en 22 april vindt de beurs op 26 en 27 januari 2021 plaats.

'Wij doen dit met pijn in ons hart, omdat wij weten hoe iedereen naar deze tweede editie heeft toegeleefd. Wij hopen op het begrip van alle betrokkenen en gaan vanaf nu aan de slag om er in 2021 een fantastische en succesvolle editie van te maken', zegt Lucas van 't Hof van Agriculture van Easyfairs.

De keuze voor eind januari 2021 in plaats van april is volgens Van 't Hof een bewuste keuze. 'Veel varkenshouders hebben ook een akkerbouwtak. Is het weer gunstig, dan kunnen zij al in april het land op. Dutch Pork Expo wordt daarom met ingang 2021 ieder jaar in de laatste week van januari gehouden.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  10° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 1°
  0 %
Meer weer