Groen-Direkt past tijdelijke formule monsterpresentatie toe

Tuinplantengroothandel Groen-Direkt opent van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 29 mei een doorlopende 1-stuks monsterpresentatie, die op afspraak toegankelijk is voor klanten.

Groen%2DDirekt+past+tijdelijke+formule+monsterpresentatie+toe
© Vidiphoto

Het is een formule die de klant in staat stelt om het aanbod fysiek te bekijken, binnen de kaders van de coronarichtlijnen. Van het hele sortiment tuinplanten staan monsters opgesteld, niet in lagen zoals gebruikelijk, maar per partij één plant.

Verder is de presentatie gelijk, dus alfabetisch gerangschikt en kunnen geïnteresseerden de planten voelen, zien en ruiken. Klanten kunnen via de reguliere bestelapplicatie op de tablet bestellen. Deze presentatie wordt om de twee weken geheel ververst. Het hele assortiment blijft ook beschikbaar op de webshop. Iedere twee weken wordt dit volledig hernieuwd, inclusief nieuwe foto's.


Door middel van deze maatregelen wil Groen-Direkt zijn klanten een zoveel mogelijk gelijke koopervaring bieden. Ondanks de volle functionaliteit en het volledige aanbod van de webshop blijft er namelijk een sterke behoefte bij klanten om het aanbod op locatie te bekijken en te vergelijken. 'Een blik op de plant, ook om de verkoopwaarde te bepalen, is een belangrijke beslissingsfactor voor de klant van Groen-Direkt', zegt directeur Taaf Rosbergen.

Maximaal twee klanten

De presentatie is vijf dagen per week toegankelijk, uitsluitend op afspraak. Hiermee reguleert Groen-Direkt het bezoekersaantal. Er worden niet meer dan twee klanten tegelijk binnengelaten. Op deze wijze worden gezondheidsrisico's voor zowel bezoekers als voor de medewerkers van Groen-Direkt tot het minimum beperkt.

De buitengewone presentatie opent op dinsdag 7 april en wordt in ieder geval tot en met vrijdag 29 mei gecontinueerd. Eind mei zal Groen-Direkt op basis van de actualiteit beoordelen of de periode wordt verlengd.

Noodgreep

'Het is een noodgreep. Zo snel de situatie het weer toelaat, stappen we over op onze reguliere beursroutine', benadrukt Rosbergen. 'Vooralsnog ga ik ervan uit dat de grote Najaarsbeurs op 26 en 27 augustus gewoon plaatsvindt.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 8°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer