Volg+presentatie+stikstofrapport+Mesdag+Zuivelfonds+live
Nieuws
© Marije Stomps

Volg presentatie stikstofrapport Mesdag Zuivelfonds live

Het Mesdag Zuivelfonds presenteert donderdagmiddag om 14 uur zijn stikstofrapport in Nieuwspoort in Den Haag. Volg de presentatie live via Nieuwe Oogst.

Wetenschappers van het Mesdagfonds hielden het stikstof- en ammoniakrekenmodel en het implementatiemodel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu tegen het licht. De cijfers die het RIVM hanteert, kloppen niet, kopte het AD woensdag al. De industrie en het verkeer spelen volgens het fonds een veel grotere rol bij de uitstoot en neerslag van stikstof dan uit de cijfers van het instituut blijkt.


Weer

 • Maandag
  20° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
Meer weer