Haagse supermarkt bereidt zich voor op protestdag

De Spar-supermarkt bij station Den Haag Centraal bereidt zich voor op de boerenprotestdag van 19 februari. Ze hebben er geleerd van de vorige twee grote acties. Dus zijn er voor morgen vooral extra saucijzenbroodjes, hamburgers en specifieke biermerken ingekocht.

Verkoopmedewerker Richella de Jager heeft ook de vorige boerenprotestacties meegemaakt. 'Ik vond het gezellig met al die boeren in de winkel. Maar op een gegeven moment hebben we de deur moeten sluiten, omdat de sfeer buiten de winkel wat grimmig werd. Dat kwam niet door de boeren, maar door een aantal burgers die er tussen stonden. Er waren toen zelfs boeren die als een soort portier bij de deur mensen hebben tegengehouden voor ons. Dat vond ik top.'

• Lees meer over het boerenprotest

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
 • Zondag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer