Cosun+benoemt+nieuwe+directeur+voor+Aviko
Nieuws
© Aviko

Cosun benoemt nieuwe directeur voor Aviko

Chris Deen wordt met ingang van half januari de nieuwe algemeen directeur van fritesfabrikant Aviko. Ook wordt hij lid van de concerndirectie van Cosun.

Cosun maakt deze benoeming vandaag bekend in een persbericht. Deen vervulde eerder onder meer directiefuncties bij Bakkersland en Sara Lee International. Op dit moment is hij als directeur actief bij Euroma, een Europese speler op het vlak van kruiden, specerijen en sauzen.

Bij Aviko wordt Deen de opvolger van Ton Christiaanse die afgelopen jaar bij Aviko fungeerde als interim-directeur. De nieuwe directeur krijgt bij de fritesfabrikant de opdracht om de groeistrategie voort te zetten en uit te bouwen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  8° / 3°
  10 %
 • Zondag
  4° / 0°
  10 %
 • Maandag
  4° / -3°
  50 %
Meer weer