Noviteiten+op+vierde+editie+BIOtechniekdag+in+Tollebeek
Nieuws
© Eigen Foto

Noviteiten op vierde editie BIOtechniekdag in Tollebeek

De vierde editie van de BIOtechniekdag in Tollebeek vindt plaats op 28 november. De dag is volgens Delphy niet alleen interessant voor biologische telers, maar ook voor telers met interesse in biotechniek.

De BIOtechniekdag is een dag waar telers de nieuwste innovaties op gebied van biotechniek zien. Daarnaast is het een belangrijk moment voor de telers om elkaar te ontmoeten. De dag is inmiddels een traditie geworden. Vanuit binnen- en buitenland verwacht de organisatie rond de duizend bezoekers.

Diverse merken en bedrijven laten deze middag weer nieuwe innovaties zien. Ook dit jaar bewaren mechanisatiepartners hun innovaties speciaal voor deze middag. De aanmeldingen van mechanisatiepartners is nog niet gestopt, maar er is aan een mooi aantal interessante technieken ingeboekt.

Internationaal

Ook dit jaar krijgt de dag weer een internationaal karakter. Er zijn dit jaar opnieuw internationale biotelers op de dag aanwezig waarmee het een echte dag van én voor de telers uit heel Europa wordt. Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

De BIOtechniekdag is bij de firma Hagranop in Tollebeek en duurt van 12 tot 20 uur. Op de website www.biotechniekdag.nl kunnen telers zich aanmelden voor de dag.

Weer

 • Dinsdag
  12° / 7°
  50 %
 • Woensdag
  12° / 10°
  70 %
 • Donderdag
  13° / 8°
  70 %
Meer weer