Snel+groenbemester+verkleinen+met+GreenCutter%2DTwin
Nieuws
© Veenma

Snel groenbemester verkleinen met GreenCutter-Twin

Ceres Techniek heeft de GreenCutter-Twin ontwikkeld. Samen met de GreenCutter GC-600, met een werkbreedte van 3 meter, zorgt dit voor een werkbreedte van 8,50 meter.

De GreenCutter GC-600 wordt gebruikt voor het verkleinen van groenbemesters. Uit de markt is de vraag gekomen voor een grotere capaciteit dan de standaard GreenCutter. Na een periode van ontwikkeling en proefdraaien van het nieuwe prototype is de uitvoering met een werkbreedte van 8,50 meter vanaf dit najaar beschikbaar.

Er is niet afgeweken van het concept, geeft Ceres Techniek aan. Alle succesvolle eigenschappen van de GreenCutter GC-600 zijn overgenomen. Het snijprincipe is identiek gebleven: verkleinen van groenbemesters door middel van geslepen hardstalen messen, in combinatie met mulch/deflectorkap. De machine is niet hydraulisch of mechanisch aangedreven.

Opklapbaar

De combinatie van GreenCutter GC-600 en de GreenCutter-Twin zorgt voor een werkbreedte van 8,50 meter. Zo is een grote capaciteit mogelijk. De machine is hydraulisch achter de trekker opklapbaar. De transportbreedte blijft binnen de 3 meter. Ceres Techniek Dokkum in onderdeel van Veenma Mechanisatie uit het Friese Dokkum.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  11° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  13° / 7°
  10 %
Meer weer