LTO peilt mening boer over groener GLB

Welke duurzaamheidsmaatregelen hebben een positief effect op het milieu, het klimaat en de biodiversiteit en zouden daarom vergoed moeten worden binnen het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB)?

LTO+peilt+mening+boer+over+groener+GLB
© Albert Heijn

Dat is het onderwerp van een enquête die sinds deze week openstaat voor boeren en tuinders. Dit onderzoek maakt deel uit van de LTO-pilot 'Sectorale Bouwstenen'. Het GLB wordt vernieuwd per 2022. Boeren en tuinders worden daarin met toeslagen gestimuleerd om extra groene maatregelen te nemen op hun bedrijf. In de enquête kunnen agrariërs meepraten over het soort maatregelen en de zwaarte en het ambitieniveau ervan.


De enquête biedt Nederlandse boeren en tuinders de mogelijkheid input te leveren voor het nieuwe GLB dat nu wordt geformuleerd. Naast het onderzoek houdt de LTO-pilot 'Sectorale Bouwstenen' deze winter door het hele land verdiepingsbijeenkomsten over het nieuwe GLB.

Voor meer informatie over de GLB-pilot kunt u mailen naar info@glbuitdepraktijk.nl. De enquête vindt u op www.glbuitdepraktijk.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  15 %
Meer weer