Einde+voor+datingsite+Farmers4Love
Nieuws
© Archief

Einde voor datingsite Farmers4Love

De datingsite Farmers4Love stopt. De concurrentie met andere datingsites als Tinder en Lexa is te groot, stellen de initiatiefnemers in dagblad de Stentor. Ook de man-vrouwverhouding is te scheef, vinden zij.

'Willen we mee, dan zouden we ook niet-agrariërs bij Farmers4Love toe moeten laten. Maar dan gaan we op in de massa, en dat willen we niet', geven de mensen achter de datingsite aan. De site werd eind 2013 opgericht. Op het hoogtepunt sloegen duizend boeren en tuinders aan het daten.

Belangrijk

Reden om zes jaar geleden een agrarische datingsite te beginnen is dat boeren een 'way of life' is, stelt akkerbouwer Richard Kimmann uit Dedemsvaart. 'Het werk stopt bij ons niet om 17.00 uur, en het is voor een boer belangrijk dat diegene die hij vindt dat snapt en ervoor open staat.'

Tot half augustus kunnen mensen die op zoek zijn naar de liefde terecht op de site. Daarna trekken de initiatiefnemers de stekker eruit.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 7°
  10 %
 • Vrijdag
  19° / 4°
  10 %
 • Zaterdag
  22° / 4°
  10 %
Meer weer