Valentijnsdag met Boeren van Nederland

De initiatiefnemers van de socialemediabeweging Boeren van Nederland willen boeren aanzetten om met Valentijnsdag te daten met iemand uit de samenleving.

Valentijnsdag+met+Boeren+van+Nederland
© Ruud Ploeg

Conny van den Top (#happyfarmlife) maakt voor deze actie een speciaal valentijnsfilmpje waarmee boeren hun maatschappelijke partner kunnen uitnodigen. Vanaf 12 februari wordt het filmpje via app en mail verspreid.

Iemand uit de samenleving kan zijn een buurman, de slager, natuurbeheerder, burgemeester, sportheld, directeur Natuurmonumenten, Tweede Kamerlid of iemand anders.

In gesprek

Boeren van Nederland moedigt boeren aan in gesprek te gaan over een thema dat boer en samenleving raakt en wat bij henzelf past. 'Doe dat positief, nieuwsgierig en maak een echte verbinding. Het is en blijft tenslotte een valentijnsdate', luidt de opdracht.

Het werkt zo dat boeren iemand kunnen uitnodigen door op Valentijnsdag het genoemde filmpje te sturen met een persoonlijke uitnodiging. Dit kan per app, mail of via sociale media. Dan is het wachten op een reactie en het maken van een date, gewoon aan de keukentafel.

Sociale media

Vervolgens wordt gevraagd om te communiceren over de date door een foto, filmpje of kort artikel te maken en op sociale media te plaatsen.

Boeren van Nederland bestaat uit een groep diverse boeren die op zoek zijn naar contact met de samenleving.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  6° / -6°
  10 %
 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  10 %
Meer weer