Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland diverser

Na eerdere edities van de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland in de Achterhoek en Rijssen, werd er dit keer voor Deventer gekozen. Mede omdat hier plaats was voor het houden van demonstraties.

Op gezette tijden konden de bezoekers demonstraties bijwonen aan de Mariahoeve, zoals voeren, schuiven en harken. Daarnaast was er een politiek congres over kringlooplandbouw en werd er een Young Farmers Party georganiseerd. De Miss Boerin Verkiezing mocht niet ontbreken. Deze is gewonnen door de Friese Nadieh.

Ondanks een warme woensdag was organisator Johan Wolters erg tevreden over het verloop van de beurs. Wolters wil graag een platform bieden voor boerenfamilies om te handelen, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Dat alles op een leuke manier.

De Land- en Tuinbouwbeurs was dit jaar meer gericht op het gezin, met vermaak voor de hele familie. Kinderen konden zich bezighouden op de speeltoestellen en in de kraampjes was er voor iedereen wat leuks te vinden. En niet onbelangrijk: er was volop eten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer