Kringlooplandbouw+op+beurs+Oost%2DNederland
Nieuws
© Han Reindsen

Kringlooplandbouw op beurs Oost-Nederland

De Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Bathmen staat stil bij kringlooplandbouw. Hoe moeten boeren en tuinders die gaan invullen?

Landbouwminister Carola Schouten heeft bekendgemaakt hoe de invulling van haar kringlooplandbouwbeleid eruit gaat zien. Deze plannen worden door Rob van Brouwershaven van het ministerie op vrijdag 28 juni vanaf 14 uur toegelicht op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland.

Verder geven Jan Huitema (VVD'er en Europarlementariër) en Maurits von Martels (CDA-Tweede Kamerlid) hun visie op het nieuwe kringlooplandbouwbeleid. De Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland is op 26, 27 en 28 juni 2019 op de nieuwe locatie De Mariahoeve, afslag 25, in Bathmen.

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer