Achterhoekse beurs meer volwassen (video)

Op een andere plek, groter, uitgebreider en beter georganiseerd. Dat is in het kort de tweede editie van de land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland.

Achterhoekse+beurs+meer+volwassen+%28video%29
© nieuwe oogst

Op de Achterhoekse beurs, van 3 tot en met 5 juni in Zelhem, staan vooral veel standhouders met kalverhuisvestingen, mestscheidingstechnieken en welzijnsvloeren.

Holm & Laue kalvertechniek heeft op de beurs een Iglo Veranda systeem met kalveren opgesteld. Daarnaast ook een kalvertuin. Voordeel is vooral het goede stalklimaat.

Video

Mestscheider

Jovas presenteerde een mestscheider die is opgebouwd uit diverse modules en naar wens kan worden uitgebreid. Door het toevoegen van een vlokmiddel is het fosfaatgehalte regelbaar.

Bij Ursus importeur AJB Mechanisatie is het weer mogelijk om nieuwe moderne Ursus trekkers te kopen. Op de beurs is de Ursus 11054 te zien met 24 versnellingen vooruit en 24 achteruit met een kruipbak.

Duitsland

Het Duitse merk Güttler is sinds vorige jaar op de Nederlandse markt actief. Om kennis te maken met de akkerbouw- en grondverzorgingsmachines werd een machine verloot.

Naast Duitse standhouders waren en ook Duitse bezoekers. Niet iedereen was enthousiast. 'Is het niet groter? Ik ben nu twee uur op de beurs en ben er al drie keer over gelopen.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer