mmmEggies schitteren in promotiefilm over Nederlands ei

Met een promotiefilm vragen de mmmEggies aandacht voor eieren. Deze groep vrouwelijke pluimveehouders promoot het Nederlandse ei. 'Wij willen laten zien wat we doen en waarom een ei zo gezond is', vertelt Petra Smits.

'De meeste mensen vinden het filmpje heel erg leuk. Onze gezinnen moesten wel even wennen dat we in de film te zien waren, maar we hebben zo veel positieve reacties gekregen dat het naar meer smaakt', meldt Smits.

Ingrid Janssen vult haar aan. 'We willen het verhaal vertellen aan de consument die vaak onwetend is. Dat is heel mooi om te doen. Dat doen we ook op beurzen en bijeenkomsten, maar nu ook via dit filmpje.' Over het doel ervan is Smits duidelijk. 'We willen graag bekendheid voor het Nederlandse ei. Dat de mensen weten dat als ze een product uit Nederland kopen, ze een goed product hebben.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 13°
  35 %
 • Zondag
  25° / 16°
  40 %
 • Maandag
  24° / 15°
  40 %
Meer weer