ForFarmers+koopt+30+miljoen+euro+aan+eigen+aandelen
Nieuws
© ForFarmers

ForFarmers koopt 30 miljoen euro aan eigen aandelen

ForFarmers start een inkoopprogramma van eigen aandelen. Gedurende achttien maanden wordt er in totaal 30 miljoen euro aan aandelen gekocht. Doel is om de balans van de veevoerleverancier efficiënter te maken.

Verder worden aandelen gekocht voor de medewerkersparticipatieplannen voor 2019. In het kader daarvan zijn in 2018 in totaal 186.502 aandelen teruggekocht, tegen een gemiddelde prijs van 11,75 euro. Dat is samen bijna 2,2 miljoen euro.

De ingekochte aandelen zullen eerst worden aangewend voor de medewerkersparticipatieplannen, vervolgens zullen eigen aandelen worden ingekocht om de balans efficiënter te maken. Iedere eerste werkdag van de week wordt de voortgang van het inkoopprogramma gepubliceerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  18° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  20 %
Meer weer