ForFarmers koopt 30 miljoen euro aan eigen aandelen

ForFarmers start een inkoopprogramma van eigen aandelen. Gedurende achttien maanden wordt er in totaal 30 miljoen euro aan aandelen gekocht. Doel is om de balans van de veevoerleverancier efficiënter te maken.

ForFarmers+koopt+30+miljoen+euro+aan+eigen+aandelen
© ForFarmers

Verder worden aandelen gekocht voor de medewerkersparticipatieplannen voor 2019. In het kader daarvan zijn in 2018 in totaal 186.502 aandelen teruggekocht, tegen een gemiddelde prijs van 11,75 euro. Dat is samen bijna 2,2 miljoen euro.

De ingekochte aandelen zullen eerst worden aangewend voor de medewerkersparticipatieplannen, vervolgens zullen eigen aandelen worden ingekocht om de balans efficiënter te maken. Iedere eerste werkdag van de week wordt de voortgang van het inkoopprogramma gepubliceerd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  2° / -1°
  10 %
 • Zondag
  3° / -2°
  5 %
 • Maandag
  3° / 1°
  30 %
Meer weer