Dewulf 3-rijige gedragen snarenbedpootmachine

Dewulf brengt met de onthulling van de allereerste gedragen 3-rijige snarenbedpootmachine een première naar de Sima 2019 in Parijs. Het gaat om een variant van de Structural 30.

Dewulf+3%2Drijige+gedragen+snarenbedpootmachine
© Eigen Foto

Met deze machine heeft Dewulf de allereerste gedragen 3-rijige snarenbedpootmachine ter wereld op de markt. Deze variant combineert de aardappelvriendelijkheid en het gebruiksgemak van de Structural 30 met een nieuwe diepteregeling. De onthulling van deze pootmachine komt ruim een jaar na de getrokken variant eind 2017.

Bijzonder aan de gedragen pootmachine is de automatische diepteregeling via een ultrasone sensor, die ongevoelig is voor spoorvorming en zich via de bedieningsterminal in de trekkercabine traploos laat verstellen. Dat zorgt voor een diepteregeling met een nauwkeurige precisie. Daarnaast heeft de gedragen variant een hoge manoeuvreerbaarheid.

Gebruiksgemak

De gedragen Structural 30 heeft dezelfde hoge aardappelvriendelijkheid en gebruiksgemak als de getrokken variant. Zo beschikt de pootmachine ook over het Wave Belt-concept. Dit golfachtig snarenbed maakt het poten op hellend terrein eenvoudiger en zorgelozer voor de chauffeur. De machine combineert de een grote pootnauwkeurigheid met en een hoge rijsnelheid (tot 12 kilometer per uur).

De gedragen Structural 30 poot drie rijen (optie tot twee rijen) met een rijafstand van 4 tot 100 centimeter. De machine heeft een bunkerinhoud van 1.500 kilo en heeft een gewicht van 2.650 kilo. De machine vraag vanwege het benodigde hefvermogen een trekkervermogen van minimaal 175 pk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer