Nieuwe+directeur+voor+het+Ctgb
Nieuws
© Ctgb

Nieuwe directeur voor het Ctgb

Ingrid Becks is door het ministerie van LNV benoemd tot nieuwe secretaris-directeur van het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen (Ctgb) in Ede.

Becks volgt per 1 juli de huidige Ctgb-directeur Luuk van Duijn op. Hij treedt terug vanwege het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd. Sinds 2003 is Becks werkzaam bij het Ctgb in verschillende functies. De laatste vier jaar was zij manager van de afdeling Collegeadvies en Projectplanning en tevens plaatsvervangend directeur.

Voorzitter Johan de Leeuw van het Ctgb vertelt dat het college blij is met de benoeming. 'We vertrouwen erop dat de ingezette koers wordt voortgezet en dat het Ctgb zijn nationale en internationale rol verder zal ontwikkelen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zondag
  10° / 8°
  50 %
 • Maandag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer