Reesink+Agri+be%C3%ABindigt+import+van+Na%C3%AFo%2Drobotproducten
Nieuws
© Han Reindsen

Reesink Agri beëindigt import van Naïo-robotproducten

Reesink Agri heeft na een korte samenwerking het importeurschap van de robotproducten van Naïo opgezegd. Reesink Agri blijft zich richten op robotisering van de landbouw.

In het voorjaar van 2017 is Reesink Agri door Naïo gevraagd om de robotproducten in Nederland te vertegenwoordigen. Na goede gesprekken en duidelijke afspraken is deze vraag met 'ja' beantwoord. Sindsdien is stevig geïnvesteerd in marketing en het opdoen van praktijkervaring in Nederland.

In de stand van Reesink Agro stond vorig jaar tijdens AgroTechniek Holland een landbouwrobot van Naïo nog prominent in de stand. Deze robot is te gebruiken in de glas- en tuinbouwsector, onder andere voor onkruidbestrijding.

Productontwikkeling

Helaas is aan het einde van 2018 de communicatie met Naïo verslechterd, aldus Reesink Agri. Daarnaast bleef productontwikkeling uit, waardoor de vragen van enthousiaste klanten niet kunnen worden beantwoord. De huidige onduidelijke samenwerking vormt voor Reesink Agri geen basis meer om verder te gaan en om complexe robotsystemen in de markt te zetten.

'De manier van werken van Naïo sluit niet aan bij de manier van samenwerken tussen Reesink Agri en haar overige leveranciers', meldt het bedrijf uit Apeldoorn. Om aan de vraag naar robotisering te voldoen, presenteert Reesink Agri binnen afzienbare tijd nieuwe producten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  30° / 15°
  10 %
 • Vrijdag
  32° / 16°
  10 %
 • Zaterdag
  33° / 16°
  10 %
Meer weer