Reesink Agri nieuwe naam Reesink Technische Handel

Reesink Technische Handel, importeur van landbouwmachines, heet vanaf vandaag Reesink Agri. 'De nieuwe naam maakt beter duidelijk wat we doen', zegt directeur Pieter Koeman.

Reesink+Agri+nieuwe+naam+Reesink+Technische+Handel
© Han Reindsen

De officiële naam, Reesink Agricultural Equipment NL, werd vanmiddag op het beursterrein van AgroTechniek Holland in Biddinghuizen bekendgemaakt. Reesink Agri is in de praktijk de nieuwe handelsnaam.

De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om te innoveren en daarbij een toegevoegde waarde te zijn voor de agrarische sector. 'We willen een partner zijn van de agribusiness en daar hoort een nieuwe naam bij', zegt Koeman.

Duidelijker

De nieuwe bedrijfsnaam en de nieuwe frisse uitstraling moeten bijdragen aan de bewustwording en moeten voor de klanten duidelijker maken wat de importeur uit Apeldoorn wil zijn. 'De oude naam dekt niet meer volledig de onderneming. De nieuwe naam geeft naar de toekomst toe een betere dekking', vindt de directeur.

De nieuwe naam werd bekendgemaakt in de stand van Reesink op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen.
De nieuwe naam werd bekendgemaakt in de stand van Reesink op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen. © Han Reindsen

De nieuwe naam werd bekendgemaakt in de stand van Reesink op AgroTechniek Holland. 'De ultieme plaats. Dit is de omgeving waar we ons thuis voelen', aldus Koeman, die twee oud-directeuren (Arjan Mulder en Gerrit van der Scheer) had gevraagd om de nieuwe naam bekend te maken.

Noviteiten

In de stand van Reesink Agro staan tijdens AgroTechniek Holland, van 12 tot en met 15 september, twee noviteiten. De Naio-landbouwrobot is in te zetten in de glas- en tuinbouwsector, onder andere voor onkruidbestrijding. De eerste robot draait al in Nederland.

Een volledig elektrisch aangedreven Kuhn-voermengwagen. De batterij is op een gemiddeld bedrijf voldoende voor twee voerbeurten.
Een volledig elektrisch aangedreven Kuhn-voermengwagen. De batterij is op een gemiddeld bedrijf voldoende voor twee voerbeurten. © Han Reindsen

De tweede noviteit is een volledig elektrisch aangedreven Kuhn-voermengwagen. De batterij is op een gemiddeld bedrijf voldoende voor twee voerbeurten. De machine geeft kostenbesparing ('Je hebt een trekker minder nodig') en zorgt voor CO2-reductie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  24° / 10°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  29° / 15°
  0 %
Meer weer