Wijziging+aansturing+bij+Kamps+de+Wild+Holding
Nieuws
© Eigen Foto

Wijziging aansturing bij Kamps de Wild Holding

Door autonome groei en de recente (internationale) acquisities is Kamps de Wild Holding binnen Royal Reesink een van de grootste divisies geworden. Deze groei vereist een sterkere focus van het management.

De verwachting is dat de divisie Kamps de Wild Holding in de komende jaren sterk blijft groeien. Daarom is ervoor gekozen om de aansturing van de Nederlandse en internationale activiteiten binnen de divisie vanaf nu op te splitsen. Dick Melessen is vanaf nu verantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten (distributie en dealerparticipaties). Erwin Ros is verantwoordelijk voor de internationale activiteiten in Kazachstan en Canada.

Naast de opsplitsing in aansturing is er nog een wijziging bij Kamps de Wild Holding. Reesink Production in Hengelo (Gelderland) zal per 1 juli 2019 onder de Nederlandse activiteiten van Kamps de Wild Holding vallen. Momenteel bestaat het merendeel van de activiteiten van dit bedrijf uit het produceren van Kaweco mesttechniek en silagewagens.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  12° / 8°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 8°
  70 %
 • Vrijdag
  16° / 10°
  20 %
Meer weer