Integratie verkoopactiviteiten Kaweco bij Reesink Production

Om Kaweco (inter)nationaal verder te ontwikkelen, is besloten om de verkoopactiviteiten van Kaweco te integreren met de productieactiviteiten en onder te brengen bij Reesink Production.

Integratie+verkoopactiviteiten+Kaweco+bij+Reesink+Production
© Eigen Foto

Engineering, constructie, assemblage, verkoop, garantie, service en de onderdelenvoorziening worden vanaf 1 januari 2019 uitgevoerd door Reesink Production onder leiding van Nico Rekswinkel. Hierdoor wordt de aanwezige kennis gebundeld. Zo is nog efficiënter aan de vraag naar producten van Kaweco te voldoen.

Het bedrijf Staja produceerde voor Royal Reesink transportwagens en machines van het merk Kaweco voor de mestverwerking. Royal Reesink heeft in augustus 2017 de aandelen van Staja overgenomen. Zo kon het bedrijf invulling geven aan de toenemende behoefte aan een locatie voor productie- en/of assemblageactiviteiten.

Samengevoegd

Per 3 april 2018 zijn de werkmaatschappijen van Staja samengevoegd en is het bedrijf verder gegaan onder de naam Reesink Production. De producten van Kaweco werden sindsdien door Reesink Production geproduceerd en via het Kamps de Wild dealernetwerk aan de eindklant geleverd.

Reesink Production ziet sinds de overname van Staja een duidelijke groei in de behoefte naar professionele mestverwerking in Europa en plukt de vruchten van het door Kamps de Wild ingezette beleid. Dit heeft geresulteerd in een sterke omzetgroei.

Distributie

Nu is besloten om de verkoopactiviteiten van Kaweco te integreren met de productieactiviteiten en onder te brengen bij Reesink Production. Kamps de Wild zal zich vanaf 1 januari 2019 volledig concentreren op de distributie van Claas en Amazone.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  10 %
Meer weer