PLUS+vernieuwt+zuivelschap+met+PlanetProof
Nieuws
© Twan Wiermans

PLUS vernieuwt zuivelschap met PlanetProof

Een brede assortiment zuivelproducten van het PLUS-supermarkthuismerk wordt voorzien van het keurmerk 'On the way to PlanetProof' van Stichting Milieukeur. Net voor de zomer volgt de eerste Goudse kaas met het PlanetProof-keurmerk, meldt de supermarktketen.

De zuivelproducten met het On the way to PlanetProof-keurmerk, te weten halfvolle melk, volle melk, karnemelk, vanillevla, magere yoghurt en volle yoghurt, liggen vanaf eind maart in alle PLUS-supermarkten. De verwachting is dat eind 2019 ook alle groente en fruit van Nederlandse bodem voldoet aan de criteria van On the way to PlanetProof.

Ook het aanbod van biologische producten groeit gestaag bij PLUS-supermarkten. Verder wil de onderneming zich onderscheiden met Fairtrade gecertificeerde huismerkproducten en vrije-uitloopeieren.

Beter Leven-keurmerk

Al sinds 2012 worden alleen vrije-uitloopeieren met twee sterren van het Beter Leven-keurmerk en biologische eieren met drie sterren van het Beter Leven-keurmerk aangeboden. Daarnaast heeft al het verse varkensvlees minimaal één ster van het Beter Leven-keurmerk en het complete assortiment Blonde d'Aquitaine-rundvlees heeft twee sterren van het Beter Leven-keurmerk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  20 %
 • Donderdag
  4° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  50 %
Meer weer