Zuivelketen+stimuleert+cursus+jongvee
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Zuivelketen stimuleert cursus jongvee

Dankzij een bijdrage van de Duurzame Zuivelketen kunnen Nederlandse melkveehouders voor een fractie van de originele prijs de onlinetraining JongveeSignalen volgen. De cursus kost normaal gesproken 300 euro. Melkveehouders betalen tot en met eind maart 29 euro.

Ondernemers leren in deze training aan de hand van filmpjes en praktijkvoorbeelden om het beste uit hun jongvee te halen en problemen als kalversterfte, diarree en een groeidip te voorkomen.

Goed voor portemonnee

De focus ligt volgens de Duurzame Zuivelketen op makkelijke oplossingen die ook goed voor de portemonnee zijn. De actie loopt bijna af: boeren kunnen de cursus voor 29 euro aanschaffen tot 31 maart 2019. Dat kan via deze link.

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  70 %
 • Vrijdag
  13° / 1°
  40 %
 • Zaterdag
  14° / 1°
  80 %
Meer weer