Mechan+Groep+verrast+met+Valtra+Q4
Nieuws
© Eigen Foto

Mechan Groep verrast met Valtra Q4

Mechan Groep, de Nederlandse importeur van Valtra, maakt op Prinsjesdag een pakket substantiële stimuleringsmaatregelen bekend onder de naam Valtra Q4.

‘Wie in het vierde kwartaal van 2018 een nieuwe Valtra uit voorraad aanschaft, ontvangt 4.000 euro korting op de aanschafprijs, 400 euro korting op een voorlader, voordelige financieringsvoorwaarden en ook nog een 4Drivers pakket’, zegt Marc de Haan, directeur Valtra. ‘Met dit pakket gaat iedereen erop vooruit.'

‘We willen meer mensen kennis laten maken met de vierde generatie Valtra’s’, zegt Simon Kram, marketing manager van Mechan Groep. ‘Iedereen in de branche weet inmiddels wel dat dit merk staat voor Scandinavische hoge betrouwbaarheid. Maar dat deze trekker ook bol staat van de innovaties is nog wat onderbelicht.’

Terminal

Met de intuitief bedienbare Valtra SmartTouch terminal is een forse productiviteitsstijging te realiseren. En de Valtra EcoLine modellen blinken uit in duurzaamheid: in vergelijkende testen is bij aftakaswerkzaamheden een brandstofbesparing tot 15 procent gemeten.

‘Het is door deze kenmerken van Valtra-trekkers, in combinatie met de Q4-actie, dat wij hoge verwachtingen hebben van het komende kwartaal’, zegt De Haan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  20 %
Meer weer