Machtigingsverzoek+CRV+voor+JoinData+is+foutje
Nieuws
© ESA Multimedia

Machtigingsverzoek CRV voor JoinData is foutje

Veel melkveehouders hebben de afgelopen dagen een mail van CRV ontvangen waarin wordt gevraagd om het afgeven van een machtiging voor JoinData. Dit leidt tot veel vragen en verwarring bij de betreffende ondernemers.

De mail met het machtigingsverzoek van CRV is per abuis verstuurd. Ondernemers hoeven dus geen actie te ondernemen en worden in een later stadium hier opnieuw over geinformeerd. Ondernemers die inhoudelijke vragen hierover hebben, kunnen terecht bij de klantenservice van CRV.

CRV is een van de samenwerkende partners binnen JoinData, een dataplatform dat begin 2019 wordt uitgerold. LTO Nederland ontwikkelt dit platform samen met CRV, Agrifirm, Rabobank en FrieslandCampina.

Veilige omgeving

Voorheen werden machtigingen geregistreerd in Agritrust en EDI Circle. Deze platformen zijn medio 2017 overgenomen door JoinData. Zo worden machtigingen voor de Kringloopwijzer door JoinData beheerd. Doel van JoinData is het creëren van een veilige onlineomgeving die het delen, hergebruiken en combineren van data mogelijk maakt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  22° / 9°
  10 %
 • Zondag
  26° / 12°
  20 %
Meer weer