550%2E000+euro+voor+jonge+boeren+in+Noord%2DHolland
Nieuws
© Twan Wiermans

550.000 euro voor jonge boeren in Noord-Holland

Provincie Noord-Holland stelt voor de vierde keer subsidie beschikbaar voor jonge landbouwers die hun bedrijf duurzaam moderniseren. In totaal is er 550.000 euro beschikbaar.

Boeren en tuinders kunnen bijvoorbeeld investeren in netten tegen hagelschade aan fruitbomen, zuiveringssystemen voor afvalwater op het boerenerf, elektrische voertuigen of een GPS-systeem om koeien makkelijker te weiden.

Boeren uit Noord-Holland die jonger zijn dan veertig jaar kunnen tot 8 februari 2019 subsidie aanvragen via de website van de provincie. De regeling Jonge Landbouwers is onderdeel van het Plattelandsontwikkelingsprogramma.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer