Bayer+transparant+over+eigen+glyfosaatstudie
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Bayer transparant over eigen glyfosaatstudie

Agrochemieconcern Bayer maakt samenvattingen van het eigen onderzoek naar de veiligheid van glyfosaat openbaar. De informatie komt 7 december beschikbaar op een speciaal transparantieplatform.

'We erkennen dat mensen over de hele wereld meer informatie rond glyfosaat willen. We bieden graag toegang tot onze glyfosaatgerelateerde veiligheidsgegevens op ons transparantieplatform', zegt topman Liam Condon van Bayer CropScience.

• Lees ook: Bayer zet vol in op behoud glyfosaat

Naast de onderzoeksamenvattingen over glyfosaat, komen volgend ook jaar de onderliggende veiligheidsstudieverslagen beschikbaar. Deze zijn eigendom van Bayer en zijn ingediend voor de beoordeling die leidde tot het Europese besluit tot de hernieuwde toelating van deze stoffen in december.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer