Vion+komt+met+ingevroren+rundvlees
Nieuws
© VION

Vion komt met ingevroren rundvlees

Vion brengt diepgevroren rundvlees op de markt onder het label 'Cool Cuts'. De producten zijn afkomstig van het ras Holstein Friesian en het Simmentaler rund.

Het assortiment is afgestemt op de horeca en andere grootverbruikers, maar ook op de detailhandel. Het gaat om producten zoals: entrecote, T-bone, filet, flat iron, tomahawk, côte de bœuf en churrasco ribs. Het betreft rundvlees van het premiummerk Goldbeef.

Rijpingsproces

'Vion is een van de weinige vleesproducenten die het volledige proces van slachten, verwerken, rijpen en verpakken in eigen beheer verzorgt', zegt Bernd Stange, hoofd van de divisie Beef bij Vion. 'Wij selecteren de producten handmatig.' Na een rijpingsproces van drie weken worden de vleesstukken stuk voor stuk geportioneerd, verpakt en diepgevroren.

Vion speelt in op de wensen van de klant. 'Niet elke klant wil de biefstuk in de 250-gram-versie, maar misschien liever een stuk van 180 gram', aldus Stange.
In de toekomst zullen nog meer categorieën aan het assortiment worden toegevoegd om de klanten een nog completer aanbod te bieden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 9°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 13°
  35 %
 • Zondag
  25° / 16°
  40 %
Meer weer