Trekkers+van+John+Deere+op+evenement+in+Venray
Nieuws
© Eigen Foto

Trekkers van John Deere op evenement in Venray

John Deere Nederland organiseert samen met haar dealers een evenement in Venray. Tijdens dit gebeuren zal John Deere de laatste ontwikkelingen van de 6250R, 7310R en 8400R presenteren.

De 6250R is een relatief lichte trekker met een vermogen van 250 pk. De 7310R en 8400R hebben een nominaal vermogen van respectievelijk 310 en 400 pk. Deze beide trekker halen hun vermogen uit een zescilinder motor van 9 liter.

Naast de presentaties is er ook een mogelijkheid om te rijden met deze drie trekkers. Er is een parcours uitgezet waarbij chauffeur de behendigheid van de trekker op de weg kan testen. Daarnaast komt ook optimalisatie van trekkers en Connected Support aan bod, met onder andere JD Link en MyJobConnect.

Raceway Venray

Het evenement is op woensdag 27 juni en donderdag 28 juni bij Raceway Venray. Vanaf 14 tot 21 uur zullen er doorlopend presentaties plaatsvinden. Voor meer informatie en locatie details kunnen belangstellenden contact opnemen met TeluijLieke@JohnDeere.com of met de lokale dealer.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  34° / 18°
  10 %
 • Woensdag
  25° / 18°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
Meer weer