Mening+melkveehouder+gevraagd+over+Kringloopwijzer
Nieuws
© René Eijsink

Mening melkveehouder gevraagd over Kringloopwijzer

Het projectteam achter de Kringloopwijzer wil graag meer inzicht in het huidige gebruik van de KringloopWijzer. Ze vragen daarom aan melkveehouders en bedrijfsadviseurs om online een vragenlijst in te vullen.

De vragenlijst gaat over het gebruik van de KringloopWijzer in de dagelijkse praktijk en welke mogelijkheden of wensen er zijn met betrekking tot de KringloopWijzer voor de toekomst. De resultaten van de enquête worden anoniem verwerkt en worden gebruikt ten behoeve van het doorontwikkelen en gebruiksvriendelijker maken van de KringloopWijzer.

Er komt in 2019 ook een pilot met de Kringloopwijzer. Daar was al eerder sprake van, maar de pilot werd opgeschort vanwege de I&R- affaire. In de fosfaatbrief, die landbouwminister Schouten vorige week naar de Tweede Kamer stuurde staat dat de proef volgend jaar alsnog doorgaat.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  25° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  23° / 12°
  10 %
Meer weer