Compleet+nieuwe+N%2Dserie+van+Valtra
Nieuws
© eigen foto Agco

Compleet nieuwe N-serie van Valtra

De vierde generatie van de Valtra N-serie heeft begin oktober haar intrede gedaan. De serie telt zes modellen van 105 tot 165 pk.

De viercilinder N-serie is uitgerust met een groot aantal van de voorzieningen die klanten waarderen bij de 'grote broer' van de N-serie, de zescilinder T-serie.

De T-serie heeft de nodige successen behaald, waardoor Valtra hetzelfde concept nu introduceert bij de kleinere trekkerklasse.

Nieuwe cabine

De nieuwe cabine van de vierde generatie in de N-serie is vergelijkbaar met die van de nieuwe T-serie. De cabine biedt goed zicht in alle richtingen en is geluidsarm.

Klanten die vaak met een voorlader werken, kunnen als optie een extra ruit in het cabinedak bestellen. Dat zorgt voor goedzicht als de voorlader in de hoogste stand staat.

Transmissie

De modellen N104, N114 en N124 voorziet Valtra van viercilinder 4,4 liter-Agco Powermotoren. De modellen N134, N154 en N174 zijn uitgerust met 4,9 liter-motoren.

Bij de transmissie is keuze uit HiTech, Active, Versu en Direct. De eerste drie uitvoeringen zijn vijftraps powershift-transmissies; de transmissie Direct is traploos.

Wendbaarheid

Trekkers van de vierde generatie N-serie hebben een draaicirkel van slechts 4,5 meter en een wielbasis van 2.665 millimeter. Ze hebben daarmee een grote wendbaarheid voor frontlader-werk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer