Nieuwe+versie+van+Lely+Luna+koeborstel
Nieuws
© lely

Nieuwe versie van Lely Luna koeborstel

Lely introduceert na tien jaar een nieuwe versie van de Luna koeborstel. Die heeft volgens de fabrikant een langere levensduur en een lager energieverbruik.

De duurzaamheid is verbeterd dankzij een afzonderlijke elektronicabox, een nieuwe motor en een betere bescherming tegen water en stof. De motor is uitgerust met een veiligheidsmechanisme tegen overloop. Dat zorgt voor maximaal comfort voor de koe en een lange levensduur van de borstel.

De nieuwe Luna heeft een efficiëntere overbrenging en aansturing, waardoor er minder vermogen nodig is op de motor. Dat betekent minder warmte, minder slijtage en minder druk op de lagers. Dat resulteert volgens Lely in een lager energieverbruik van 40 procent in vergelijking met de oude Luna.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
Meer weer