Lely verkoopt Trioliet TU 180 XL kuilvoersnijders

Lely in Maassluis (Zuid-Holland) gaat onder eigen merknaam de Trioliet TU 180 XL-kuilvoersnijders verkopen. De verkoop start vanaf 1 januari 2018.

Lely+verkoopt+Trioliet+TU+180+XL+kuilvoersnijders
© Eigen Foto

De Trioliet TU 180 XL-kuilvoersnijder snijdt blokken van 1,05 meter diep, 1,80 meter breed en 1,80 meter hoog, goed voor een blok met een inhoud van maximaal 3,4 kuub. Vanweg de grote pakdiepte is de machine geschikt voor het vullen van voerkeukens.

De kuilvoersnijder is een aanvulling op het Lely Vector automatisch voersysteem, waarbij voer in diverse vormen in een voerkeuken wordt opgeslagen. Voor optimaal voeren is slechts eens in de drie dagen aanvulling van de voerkeuken nodig. Wel is dan tussentijdse controle van het voer nodig.

Voerkwaliteit

'Het uitgekuilde ruwvoer blijft in blokken dagenlang vers omdat het is opgeslagen in dezelfde vaste vorm als in vaste rijkuilen. Dit voorkomt broei, remt de groei van schimmels en bacteriën en waarborgt de voerkwaliteit', zegt Jelmer Ham van Lely.

Behalve voor trekkers is de kuilvoersnijder geschikt voor aanbouw aan wiel- en telescoopladers. De kuilvoersnijder wordt als Lely BC 180 XL onder Lely-merknaam geleverd via het Lely Center-dealernetwerk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer