9+juli+webinar+huisvesting+arbeidsmigranten
Nieuws
© Michiel Elands

9 juli webinar huisvesting arbeidsmigranten

Bent u agrarisch ondernemer en huisvest u arbeidsmigranten? Of overweegt u om dit in de toekomst te gaan doen? Volg dan maandagmiddag om 15.00 uur de webinar over de huisvesting van arbeidsmigranten.

Tijdens deze webinar gaat Maartje Jager, adviseur cao en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, in gesprek met Peter Baltus, projectleider bij Projecten LTO Noord, onder andere op het dossier huisvesting, over de mogelijkheden rondom het certificeren van huisvesten. Ook vertellen ze onder welke voorwaarden de kosten voor huisvesting ingehouden mogen worden.

Verder geven ze een korte toelichting op het proces dat de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden in dit dossier. Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal up-to-date en weet u wat er praktisch mogelijk is rondom het inhouden van huisvestingskosten op de loonstrook.

De webinar vindt plaats op maandag 9 juli om 15 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Deelname aan de webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw. Een webinar is een onlineseminar waarin u een livepresentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen die zoveel mogelijk nog tijdens de webinar worden beantwoord.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het onlineaanmeldformulier dat u aantreft op https://werkgeverslijn.nl/aanmeldformulier-webinar-huisvesting-arbeidsmigranten. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Wij ontmoeten u graag bij ons webinar op 9 juli.

Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Stuur ons een mail (info@werkgeverslijn.nl) en wij mailen u de link waarmee u na afloop de webinar kunt terugkijken. Uiteraard is er dan niet de mogelijkheid om live uw vragen te stellen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  34° / 18°
  10 %
 • Woensdag
  25° / 18°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
Meer weer