Vion+introduceert+Robusto%2Dham+op+Spaanse+markt
Nieuws
© Vion Food

Vion introduceert Robusto-ham op Spaanse markt

Na de introductie van Robusto-ham op de Italiaanse markt, biedt Vion zijn premium-ham nu ook aan in Spanje.

In Spanje is er vraag naar geschikte hammen als grondstof voor de productie van Serrano, de bekende Spaanse gedroogde ham. De vraag naar Serranoham groeit, zowel nationaal als internationaal, geeft Vion aan.

Spaanse hammendrogers vragen meer en meer om kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, om aan deze vraag tegemoet te kunnen komen. Vion speelt daar met de introductie van Robusto-ham op in.

Hammendrogers

Vion presenteert de Robusto-ham aan Spaanse hammendrogers tijdens de Alimentaria, de grootste voedingsbeurs in Spanje. Vion biedt de ham in Spanje aan als een premium-product aan een selecte groep hammendrogers.

Commercieel-directeur Maiko van der Meer van Vion Pork ziet grote potentie op de Spaanse markt. 'De Robusto-hammen zijn perfect uitgangsmateriaal voor de top van de Spaanse drooghamindustrie, die zich richt op Serranoham. De Robusto-hammen worden speciaal geselecteerd door de vakmensen van Vion.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer