Tulpenpost+uit+Flevoland+blijkt+gat+in+de+markt
Nieuws
© persbureau Noordoost

Tulpenpost uit Flevoland blijkt gat in de markt

Linda Litjens uit Rutten heeft sinds vorige week een nieuwe webshop in de markt gezet: www.tulpenpost.nl. Ze verkoopt daarop online bossen tulpen van het eigen kweekbedrijf in Creil.

Het nieuwe afzetkanaal heeft een vliegende start gemaakt. 'Sinds ik vorige week een bericht op Facebook zette, kwamen de bestellingen op gang. Het gaat boven verwachting goed', vertelt Litjens die samen met haar man Sander en zwager Jeroen Litjens actief is in Litjens Tulpen. Ze verzorgt bijvoorbeeld ook rondleidingen over het bedrijf.

De bestellingen worden 's middags klaargemaakt zodat ze de volgende dag via de reguliere brievenbuspost zo vers mogelijk kunnen worden bezorgd in heel Nederland. De tulpenbossen worden daarvoor in een speciale folie verpakt en in een brievenbusdoos verstuurd. De ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Linda Litjens: 'Hoe leuk is het om een bos tulpen cadeau te krijgen? Via de computer of telefoon kun je snel en makkelijk een bos tulpen bestellen. Doordat de tulpen met de reguliere post komen is de verrassing des te groter als je thuis komt en wordt verrast met een verse bos tulpen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  27° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  31° / 16°
  10 %
 • Woensdag
  35° / 20°
  10 %
Meer weer