Voermonitor weegt voerleveranciers

In hoeverre zijn veehouders tevreden over hun voerleverancier en in welke mate voldoen deze aan verwachtingen van de ondernemer? Dat moet de Voermonitor inzichtelijk maken.

Voermonitor+weegt+voerleveranciers
© Vitelia

Dit voorjaar wordt voor de derde keer het online onderzoek VoerMonitor van Geelen Consultancy onder veehouders uitgevoerd. Die beoordelen daarin hun eigen voerleverancier. Dat gebeurt op onderdelen als kwaliteit en aanbod van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen.

Na de eerdere edities in 2014 en 2016 laat VoerMonitor 2018 ook zien of de veehouders hun voerleverancier beter of slechter beoordelen in vergelijking met twee of vier jaar geleden. Dat maakt duidelijk op welke aspecten het bedrijf beter, slechter of gelijk scoort.

En paar duizend veehouders ontvangen medio maart een email met daarin een link naar de online vragenlijst. Voerleveranciers ontvangen een rapportage met de beoordeling door hun klanten in vergelijking met de gemiddelde scores van de niet-klanten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  26° / 13°
  0 %
 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
Meer weer